Tämä on MissMiniMe

Gro Røisland
MissisMiniMe

MissMiniMellä on oma laki.
MissMineMe-laki!

 

Rakkaat asiakkaat!

Olen ylpeä, kun saan esitellä MissMiniMe®-konseptin, joka koostuu laatunukeista ja tarvikkeista. MissMiniMe®-nuket on suunniteltu hyviksi esikuviksi, ja olen vakuuttunut, että lapsesi saa leikkiä paljon tärkeitä leikkejä ainutlaatuisen nukkensa kanssa.

Kolmen aikuisen lapsen äitinä olen vuosien saatossa nähnyt, että leikki on kadonnut yhä enenevässä määrin ja korvautunut passiivisella leikillä tietokoneen, tabletin ja kännykän äärellä. Lapset tapaavat usein “netissä” ja näemme heitä yhä harvemmin leikkimässä yksin tai toisten lasten kanssa.

Kun kasvoin 70-luvulla, aktiivinen leikki kuului arkipäivään. Tykkäsin eniten nukkeleikeistä ja saatoin hoitaa niitä aamuvarhaisesta iltamyöhään, yksin tai ystävien kanssa. Nukkeni näyttivät lapsilta ja niillä oli hieno tukka, jonka laittamista rakastin. Saatoin leikkiä nukeilla tuntikausia, mikä on antanut minulle monia kallisarvoisia muistoja loppuelämäksi.

Vuosien saatossa olen huomannut, että tällaiset nuket ovat enemmän tai vähemmän kadonneet markkinoilta. Nyt on tarjolla lähinnä vauvanukkeja ilman tukkaa tai ylimeikattuja diivanukkeja, joiden vartalo ei muistuta luonnollista tyttöä. Emmehän halua, että lapsemme saavat käsityksen, että heidän pitää näyttää sellaisilta tullakseen hyväksytyiksi tai kokeakseen onnistumista. Näihin ajatuksiin pohjautuen loin MissMiniMe®-nukeista terveiden lasten peilikuvia. Niillä on ihana pitkä tukka, jota on kiva laittaa kerta toisensa jälkeen. Vaatteetkin on suunniteltu sopimaan 3-11 -vuotiaille lapsille.

Kuten useimmat aikuiset, minäkin olen kiinnostunut lasten hyvinvoinnista. Haluamme antaa heille hyvän lapsuuden, joka on täynnä rakkautta, turvallisuutta ja harmoniaa ja toivomme, että tämä antaisi heidän elämälleen vankan pohjan ja hyviä muistoja loppuelämäksi. Lapsuus on lyhyt ja siitä on tärkeää pitää kiinni mahdollisimman kauan.

Lasten on tärkeää tietää, että he ovat uniikkeja ja arvokkaita, juuri sellaisenaan kuin he ovat! MissMiniMe®-konsepti tarjoaa useita erilaisia vaihtoehtoja, jotta jokainen tyttö voi löytää nuken, joka muistuttaa hieman häntä itseään ihonväriltään, hiustenväriltään ja silmienväriltään, nuken jolla hän voi lapsena leikkiä ja joka toivottavasti säilytetään loppuelämän ajan.

Ystävällisin terveisin ”MissisMiniMe”

Gro Røisland

MissMiniMe® perustettiin vuonna 2014

MissMiniMe® suunnittelee ja tuottaa laatunukkeja sekä niihin kuuluvia vaatteita ja tarvikkeita. KutenMissMiniMe®-nimi kertoo, useimmat voivat löytää konseptista nuken, joka muistuttaa häntä itseään hiusten, ihon ja silmien väriltä. Nuket voidaan pukea monipuolisen malliston vaatteilla, josta löytyy myös tytöille sopivia kokoja. Mix and match!

Tavoitteemme on toimittaa aina turvallisia tuotteita!

MissMiniMe®-nuket on tuotettu Kiinassa, tarkoin valikoiduilla tuottajilla. Olemme tarkastaneet tuotantoketjun jokaisen vaiheen huolella. Tuotteet testataan tarkkaan turvallisuusdirektiivien EN 71-1 / 71-2 / 71-3:n mukaan ja REACH asetuksen mukaan, joka on kemikaalien turvallisuutta koskeva asetus. Kaikki testit tehdään kansainvälisesti hyväksytyissä ja akkreditoiduissa laboratorioissa. Tuotteet ovat CE-merkittyjä ja pakkaus FSC-sertifioitu. Tavoitteemme on tuottaa aina turvallisia tuotteita.