Miss Alexandra nukke

110,00 €

Miss Alexandra MissMiniMe®-nukella on kaunis vaalea iho ja pisamia, kirkkaansiniset silmät ja kihara syvänpunainen pitkä tukka.*

 

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 1006 Osasto:

Hei, olen Miss Alexandra!

Minulla on kaunis vaalea iho, söpöjä pisamia ja ihastuttavat kirkkaansiniset silmät. Syvänpunainen tukkani ulottuu pitkälle selkään ja siinä paljon upeita kiharoita.*

Olen pukeutunut söpöön valkoiseen T-paitaan, jossa on kiva MissMiniMe-sydän rinnassa, vaaleanpunaiseen hameeseen ja valkoisiin pikkuhousuihin.

Tulen ylellisessä lahjalaatikossa, joka sinun kannattaa säilyttää. Saat myös minulle oman passin, johon voit kirjoittaa nimen, jonka minulle valitset. Passissa on myös tilaa muistiinpanoille retkistämme ja muista kivoista yhteisistä puuhistamme.

Nuken pituus on 45 cm ja paino n. 700 g.

Nyt odotan jännityksellä, valitsetko minut 12 upean MissMiniMe®-nuken joukosta.

*Huomioi, että kiharatukkaisen nuken hiukset menevät helpommin takkuun kuin suoratukkaisen. Jos tukka menee takkuun, se pitää harjata varovaisesti MissMiniMe-harjalla, mutta tukkaa suositellaan “kammattavaksi” mahdollisimman pitkään sormenpäillä. Aloita harjaaminen aina latvoista ja siirry pikkuhiljaa ylöspäin, kihara toisensa jälkeen. Kieputa hiuksia sen jälkeen sormenpäiden ympärille muotoillen näin uusia kiharoita. Hiuksia pitää käsitellä varoen eikä harjata liian usein, jotta se säilyvät kauniina pitkään.

Paino 0.7 kg
Mitat 45 cm
Tukanhoito

Tukkani tulee harjata varovaisesti sopivalla harjalla. Aloita aina latvoista ja harjaa varovaisesti siirtyen pikkuhiljaa ylemmäs, jotta vältyt takuilta. Harjaa mielellään kihara kerrallaan, jotta hienot kiharani pysyvät mahdollisimman hyvinä.

Pesu ja huolto

Tukkaani ei saa pestä.
Älä föönaa tukkaani tai käytä kiharrinta/suoristusrautaa. Kumilenkki voi vaurioittaa hiuksia. Käytä mieluummin tavallisille hiuksille tarkoitettua hiuslenkkiä.
Minua ei pidä upottaa veteen enkä halua saada vettä silmiini.
Voit pestä minut kostealla liinalla ja miedolla saippualla.


Haluatko uutiskirjeen meiltä?