Miss Isabella nukke

110,00 €

Miss Isabella MissMiniMe®-nukella on kaunis vaalea iho, kirkkaansiniset silmät ja vaalea kihara tukka*.

 

In Stock

tuotetunnus (SKU) 1002 Osasto:

Hei, olen Miss Isabella!

Kaunis ihoni on vaalea ja minulla on ihastuttavat kirkkaansiniset silmät. Vaalea tukkani, jossa on upeat kiharat, ulottuu aivan alaselkään asti.*

Olen pukeutunut söpöön valkoiseen T-paitaan, jossa on kiva MissMiniMe-sydän rinnassa, vaaleanpunaiseen hameeseen ja valkoisiin pikkuhousuihin.

Tulen ylellisessä lahjalaatikossa, joka sinun kannattaa säilyttää. Saat myös minulle oman passin, johon voit kirjoittaa nimen, jonka minulle valitset. Passissa on myös tilaa muistiinpanoille retkistämme ja muista kivoista yhteisistä puuhistamme.

Nuken pituus on 45 cm ja paino n. 700 g.

Nyt odotan jännityksellä, valitsetko minut 12 upean MissMiniMe®-nuken joukosta.

*Huomioi, että kiharatukkaisen nuken hiukset menevät helpommin takkuun kuin suoratukkaisen. Jos tukka menee takkuun, se pitää harjata varovaisesti MissMiniMe-harjalla, mutta tukkaa suositellaan “kammattavaksi” mahdollisimman pitkään sormenpäillä. Aloita harjaaminen aina latvoista ja siirry pikkuhiljaa ylöspäin, kihara toisensa jälkeen. Muotoile hiukset sen jälkeen sormenpäiden ympärille muotoillen näin uusia kiharoita. Hiuksia pitää käsitellä varoen eikä harjata liian usein, jotta ne säilyvät kauniina pitkään.

 

Paino 0.7 kg
Mitat 45 cm
Tukanhoito

Tukkani tulee harjata varovaisesti sopivalla harjalla. Aloita aina latvoista ja harjaa varovaisesti siirtyen pikkuhiljaa ylemmäs, jotta vältyt takuilta. Harjaa mielellään kihara kerrallaan, jotta ihanat kiharat pysyvät hyvinä mahdollisimman pitkään.

Pesu ja huolto

Tukkaani ei saa pestä.
Älä föönaa tukkaani tai käytä kiharrinta tai suoristusrautaa. Kumilenkki voi vaurioittaa hiuksia. Käytä mieluummin tavallisille hiuksille tarkoitettua hiuslenkkiä.
Minua ei pidä upottaa veteen enkä halua saada vettä silmiini.
Voit pestä minut kostealla liinalla ja miedolla saippualla.


Haluatko uutiskirjeen meiltä?