Miss Sara nukke

110,00 €

Miss Sara MissMiniMe®-nukella on kaunis tumma iho, tummanruskeat silmät ja mustanruskea kihara tukka.

 

In Stock

tuotetunnus (SKU) 1012 Osasto:

Hei, olen Miss Sara!

Kaunis ihoni on tumma ja minulla on ihastuttavat tummanruskeat silmät. Tummanruskeassa tukassani on paljon ihanaa pikkukiharaa.*

Olen pukeutunut söpöön valkoiseen T-paitaan, jossa on kiva MissMiniMe-sydän rinnassa, vaaleanpunaiseen hameeseen ja valkoisiin pikkuhousuihin.

Tulen ylellisessä lahjalaatikossa, joka sinun kannattaa säilyttää. Saat myös minulle oman passin, johon voit kirjoittaa nimen, jonka minulle valitset. Passissa on myös tilaa muistiinpanoille retkistämme ja muista kivoista yhteisistä puuhistamme.

Nuken pituus on 45 cm ja paino n. 700 g.

Nyt odotan jännityksellä, valitsetko minut 12 upean MissMiniMe®-nuken joukosta.

*Hiusteni pienet kiharat menevät helposti takkuun. Tukkaa pitää siksi käsitellä varoen, jos haluat pitää sen kauniina pitkään.

 

 

Paino 0.7 kg
Mitat 45 cm
Tukanhoto

Tukkani tulee harjata varovaisesti sopivalla harjalla. Aloita aina latvoista ja harjaa varovaisesti siirtyen pikkuhiljaa ylemmäs, jotta vältyt takuilta. Harjaa mielellään kihara kerrallaan, jotta ihanat kiharat pysyvät hyvinä mahdollisimman pitkään.

Pesu ja huolto

Tukkaani ei saa pestä.
Älä föönaa tukkaani tai käytä kiharrinta tai suoristusrautaa. Kumilenkki voi vaurioittaa hiuksia. Käytä mieluummin tavallisille hiuksille tarkoitettua hiuslenkkiä.
Minua ei pidä upottaa veteen enkä halua saada vettä silmiini.
Voit pestä minut kostealla liinalla ja miedolla saippualla.


Haluatko uutiskirjeen meiltä?