Miss Stella nukke

110,00 €

Miss Stella MissMiniMe®-nukella on kaunis vaalea iho, kirkkaan siniset silmät ja kullanvaalea tukka.*

 

In Stock

tuotetunnus (SKU) 1004 Osasto:

Hei, olen Miss Stella!

Kaunis ihoni on vaalea ja minulla on ihastuttavat kirkkaansiniset silmät. Kullanvaalea suora tukkani ulottuu pitkälle selkääni asti*

Olen pukeutunut söpöön valkoiseen T-paitaan, jossa on kiva MissMiniMe-sydän rinnassa, vaaleanpunaiseen hameeseen ja valkoisiin pikkuhousuihin.

Tulen ylellisessä lahjalaatikossa, joka sinun kannattaa säilyttää. Saat myös minulle oman passin, johon voit kirjoittaa nimen, jonka minulle valitset. Passissa on myös tilaa muistiinpanoille retkistämme ja muista kivoista yhteisistä puuhistamme.

Nuken pituus on 45 cm ja paino n. 700 g.

Nyt odotan jännityksellä, valitsetko minut 12 upean MissMiniMe®-nuken joukosta.

*Minulla on pitkä suora tukka, mutta jos sitä käsitellään väärin, hiukset voivat mennä pörröisiksi. Tukkaa harjataan tarvittaessa varovaisesti MissMiniMe-harjalla. Aloita harjaaminen aina latvoista ja siirry pikkuhiljaa ylöspäin. Hiuksia pitää käsitellä varoen eikä harjata liian usein, jotta ne säilyvät kauniina pitkään.

 

Paino 0.7 kg
Mitat 45 cm
Tukanhoito

Tukkani on helppo harjata, mutta sitä pitää harjata varovaisesti sopivalla harjalla. Aloita aina latvoista ja etene pikkuhiljaa ylöspäin, jotta vältyt takuilta.

Pesu ja huolto

Tukkaani ei saa pestä.
Älä käytä kiharrinta, suoristusrautaa tai fööniä tukkaani. Kumilenkki voi vaurioittaa hiuksia. Käytä mieluummin tavalliselle tukalle tarkoitettua hiuslenkkiä.
Minua ei pidä upottaa veteen enkä tykkää saada vettä silmiini.
Voit pestä minut kostealla liinalla ja miedolla saippualla.


Haluatko uutiskirjeen meiltä?