Miss Victoria nukke

110,00 €

MissMiniMe® Victoria-nukella on kaunis kullanhehkuinen iho, pähkinänruskeat silmät ja pitkä, kihara tummanruskea tukka.*

 

 

In Stock

tuotetunnus (SKU) 1010 Osasto:

Hei, olen Miss Victoria!

Minulla on kaunis kullanhehkuinen iho ja ihastuttavat pähkinänruskeat silmät. Hurmaavat tummanruskeat kiharani ulottuvat lanteilleni saakka!*

Olen pukeutunut söpöön valkoiseen T-paitaan, jossa on hieno MissMiniMe-sydän rinnassa, vaaleanpunaiseen hameeseen ja valkoisiin pikkuhousuihin.

Tulen ylellisessä lahjalaatikossa, joka sinun kannattaa säilyttää. Saat myös minulle oman passin, johon voit kirjoittaa nimen, jonka minulle valitset. Passissa on myös tilaa muistiinpanoille retkistämme ja muista kivoista yhteisistä puuhistamme.

Nuken pituus on 45 cm ja paino n. 700 g.

Nyt odotan jännityksellä, valitsetko minut 12 upean MissMiniMe®-nuken joukosta.

*Huomioi, että kiharatukkaisen nuken hiukset takkuuntuvat helpommin kuin suoratukkaisella nukella. Jos tukka menee takkuun, sitä pitää harjata varovaisesti MissMiniMe-harjalla, mutta suosittelemme “kampaamaan” hiuksia mahdollisimman pitkään sormenpäillä. Aloita aina latvoista ja siirry pikkuhiljaa ylöspäin, kihara toisensa jälkeen. Kieputa sen jälkeen hiuksia sormenpäiden ympärillä ja muotoile näin uusia kiharoita. Hiuksia pitää käsitellä varoen eikä harjata liian usein, jotta ne säilyvät kauniin pitkään.

Paino 0.7 kg
Mitat 45 cm
Tukanhoito

Tukkani tulee harjata varovaisesti sopivalla harjalla. Aloita aina latvoista ja harjaa varovaisesti siirtyen pikkuhiljaa ylemmäs, jotta vältyt takuilta. Harjaa mielellään kihara kerrallaan, jotta hienot kiharani pysyvät mahdollisimman hyvinä.

Pesu ja huolto

Tukkaani ei saa pestä.
Älä föönaa tukkaani tai käytä kiharrinta/suoristusrautaa. Kumilenkki voi vaurioittaa hiuksia. Käytä mieluummin tavallisille hiuksille tarkoitettua hiuslenkkiä.
Minua ei pidä upottaa veteen enkä halua saada vettä silmiini.
Voit pestä minut kostealla liinalla ja miedolla saippualla.


Haluatko uutiskirjeen meiltä?