Miss Maria nukke

110,00 €

Miss Maria MissMiniMe®-nukella on kaunis tumma iho, tummanruskeat silmät ja musta tukka.*

 

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) 1011 Osasto:

Hei, olen Miss Maria!

Minulla on kaunis tumma iho ja ihastuttavat tummanruskeat silmät. Suora musta tukkani ulottuu aivan lanteilleni asti!*

Olen pukeutunut söpöön valkoiseen T-paitaan, jossa on hieno MissMiniMe-sydän rinnassa, vaaleanpunaiseen hameeseen ja valkoisiin pikkuhousuihin.

Tulen ylellisessä lahjalaatikossa, joka sinun kannattaa säilyttää. Saat myös minulle oman passin, johon voit kirjoittaa nimen, jonka minulle valitset. Passissa on myös tilaa muistiinpanoille retkistämme ja muista kivoista yhteisistä puuhistamme.

Nuken pituus on 45 cm ja paino n. 700 g.

Nyt odotan jännityksellä, valitsetko minut 12 upean MissMiniMe®-nuken joukosta.

*Minulla on pitkä suora tukka, mutta jos sitä käsitellään väärin, hiukset voivat mennä pörröisiksi. Tukkaa harjataan tarvittaessa varovaisesti MissMiniMe-harjalla. Aloita harjaaminen aina latvoista ja siirry pikkuhiljaa ylöspäin. Hiuksia pitää käsitellä varoen eikä harjata liian usein, jotta ne säilyvät kauniina pitkään.

Paino 0.7 kg
Mitat 45 cm
Tukanhoito

Tukkani tulee harjata varovaisesti sopivalla harjalla. Aloita aina latvoista ja harjaa varovaisesti siirtyen pikkuhiljaa ylemmäs, jotta vältyt takuilta.

Pesu ja huolto

Tukkaani ei saa pestä.
Älä föönaa tukkaani tai käytä kiharrinta/suoristusrautaa. Kumilenkki voi vaurioittaa hiuksia. Käytä mieluummin tavallisille hiuksille tarkoitettua hiuslenkkiä.
Minua ei pidä upottaa veteen enkä halua saada vettä silmiini.
Voit pestä minut kostealla liinalla ja miedolla saippualla.


Haluatko uutiskirjeen meiltä?